Contact

Via onderstaand formulier kan je het WOW-BE team van het KMI rechtstreeks contacteren.

Lees eerst even deze belangrijke richtlijnen door vòòr je het formulier gebruikt.

  • Het WOW-BE team kan onmogelijk op de hoogte zijn van alle bestaande weerstations die op de markt te vinden zijn, en van de details van de verschillende uploadsoftware. Bij vragen over je aansluiting, gelieve je dus in de eerste plaats te richten aan de leverancier van je station en/of de ontwikkelaar van de software die je gebruikt. Ga zeker ook eens kijken op de gespecialiseerde fora van de gebruikte uploadsoftware. Zie de pagina Voor je begint voor nuttige links.
  • “Aanmelden als ambassadeur” betekent dat we een kort berichtje/portretje van jou of je school mogen posten onder “Ambassadeurs”. Hier hangen geen verdere verplichtingen aan vast. Zie hierover meer onder Ook graag ambassadeur?
  • Bij het aanvinken van “Aanmelden als WOW-BE guru” geef je ons de toelating om je contactgegevens (je email adres) aan andere WOW-geïnteresseerden door te geven als er bij ons een vraag binnenkomt over een specifieke station/software configuratie die jij in je bezit hebt. Je adres wordt nooit openbaar gepubliceerd, en bovendien gebruiken we je adres alleen voor dit doeleinde. Als het blijkt dat er nood is aan veel interactie tussen de WOW-BE deelnemers, zullen we de oprichting van een forum of wiki overwegen.

Reden van contact (meerdere opties mogelijk)


NL - FR